Vart försvinner alla strumpor?

Gick ner för att boka tvättid i förmiddags och såg att dagen var helt tom, gräjt!
Det gjorde att dagen ägnas åt att tvätta och mellan maskinerna kan man ju också passa på att städa lite för att slå två nödvändigheter i en smäll.

Mitt problem, får mindre stumpor varje gång jag tvättar, har haft massor vita och svarta strumpor som nu verkar försvunnit någonstans. Jag vet att sally har gömt två stycken tidigare som jag dock hittat, eftersom det inte var så avancerat gömställe. De låg under sängen. Nu handlar det om kanske 5-6 par som jag inte förstår var de kan vara. Förmodligen i någon pappkasse i garderoben, skafferiet, jackficka, hatthyllan...Det får bli en totalgenomsökning av lägenheten för att lösa det här mysteriumet. Annars traskar jag ner till Dressman och fixar ett nytt lager!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Haha =D känner igen det där , Men jag har massa olika färger och figurer på mina strumpor så jag får gå om kring med en av varje ibland xD haha..

2009-10-19 @ 15:18:38
URL: http://ruttenskruv.blogg.se/
Postat av: Mike

haha! underbart :)

2009-10-19 @ 15:28:47
URL: http://mikewhisky.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha, du bara skyller ifrån din på stackars Sally.. Du vet ju själv att det är du som lagt dom på konstiga ställen.. Det är ju inte hon som sover på köksgolvet med Militärmössasak på skallen ;)

2009-10-19 @ 17:11:45
URL: http://emmaanneth.blogg.se/
Postat av: Micke

för att hon gömmer strumpor ja...

och det känns orelevant men ja, blev fortfarande fullt på alla mjuka sovställen ffs

2009-10-19 @ 19:31:11
URL: http://mikewhisky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0